De specialisaties van klusbedrijf Cijntje

Als allround klusbedrijf bieden wij een compleet scala aan diensten aan. Zoekt u een professioneel bedrijf met verstand van verbouw of renovatie? Wij maken van uw huis een thuis of van uw bedrijf een fijne werkplek. Ook voor (terugkerend) onderhoud van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Heeft u een kleine klus in uw woning, tuin of kantoor? Ook kleinere projecten voeren wij graag voor u uit. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van diverse bouwprojecten kunt u altijd rekenen op een betrouwbaar advies en een uitstekend resultaat. Onze goede reputatie hebben wij niet voor niets.

Onze Specialisaties

Renovaties of nieuwbouw projecten

Gaat u verhuizen of wilt u graag uw huis of bedrijf voorzien van een nieuwe look en feel? Wij adviseren u bij nieuwbouwprojecten of voeren uw renovaties uit, zoals het plaatsen van een nieuwe badkamer of een modernere keuken. Wilt u uw winkel volledig laten renoveren of betrekt u een nieuw pand en wilt u dat geheel in stijl laten inrichten? Ook dan helpen wij u graag met een volledig nieuwe look.

Vloeren, muren en plafonds

Heeft u geen ervaring met het leggen van een nieuwe vloer of heeft u zelf geen tijd? Doe een beroep op ons en wij leggen hem vakkundig en snel. Ook voor schilderwerk, stucwerk of andere werkzaamheden aan uw wanden staan wij direct voor u paraat. Wij verlagen uw plafond, frissen de boel op met een lik verf of passen uw gevelbekleding aan aan uw wensen. Wat u ook wilt, wij nemen u iedere zorg graag uit handen.

Binnen- en buitenklussen

Wilt u een schuur laten bouwen in uw achtertuin of zoekt u een fietsenhok voor uw bedrijf? Wij staan direct voor u paraat. Ook voor het vervangen van boeidelen, reparaties aan hang- en sluitwerk, het monteren van (Ikea) bouwpakketten of het maken van een zolderkast kunt u bij ons terecht. We plaatsen inbouwkasten, maken meubels op maat, verzorgen uw cinewall of hangen uw schilderijen op. Kortom, u kunt ons bellen voor iedere klus, groot of klein.

Meer weten?

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u werkzaamheden laten uitvoeren en vraagt u zich af wat de kosten zijn? Onze aannemer komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een gedegen advies en een offerte op maat. Neem contact met ons op of vul ons offerteformulier in en wij komen daar binnen een werkdag op terug.

Offerte aanvragen

Onze diensten:
Wij kunnen de volgende werkzaamheden uitvoeren:
• stucwerk
• timmerwerk
• keuken plaatsen
• ???

Heeft u interesse?

Vraag dan hier uw offerte aan.