OVER ONS

Over ons

Klusbedrijf Cijntje werkt al jaren met veel plezier voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door onze ruime ervaring in alle mogelijke bouwprojecten hebben we inmiddels een uitgebreide tevreden klantenkring en uitstekende referenties. Ons werkgebied ligt in (de omgeving van) Dordrecht, Breda, Drechtsteden en Rotterdam. Voor grotere projecten rijden we graag een stukje om.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, een tevreden klant is tenslotte de beste reclame. Wij staan daarom altijd garant voor kwaliteit, een persoonlijke benadering en een scherpe prijs. Onze klanten ontvangen een service, zoals wij die zelf ook graag zouden ontvangen. Onze projecten worden altijd tot grote tevredenheid uitgevoerd. Omdat we onze afspraken altijd nakomen hebben we een bijzonder betrouwbare reputatie.

Onze prijzen

Ook qua prijs zult u bij ons zeker vinden wat u zoekt. Ons netwerk is groot en wij kennen de weg naar de juiste leveranciers, daardoor kopen wij goed in. Niet onbelangrijk, gezien materialen een groot deel bepalen van de kostprijs van uw project. Onze offertes zijn altijd concurrerend en scherp. We berekenen geen voorrijkosten en onze prijzen worden altijd vooraf bepaald. Zo heeft u geen verrassingen achteraf.

Onze werkwijze

Wat wij ook voor u kunnen betekenen, bij ons ontvangt u altijd kwaliteit met een persoonlijke benadering. En dat tegen een scherpe prijs! Wilt u een vrijblijvend advies op maat? Onze aannemer komt graag de klus bij u bespreken en geeft u direct het nodige advies. Zijn uw wensen helemaal duidelijk, dan leveren wij u geheel vrijblijvend een duidelijke offerte op maat.

Meer weten?

Onze offertes zijn transparant, overzichtelijk en keurig gespecificeerd. Vraag direct een offerte aan voor uw wensen en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Offerte Aanvragen